Guest Book

Ahlan wasahlan kepada pengunjung-pengunjung setia blog ana..segala output yang ke post hanyalah berkaitan dengan diri ana dan juga hanya sekadar luahan dari sudut mata ana tentang dunia ini..semoga antum antuma semua mendapat input yang berguna dan sedikit pengajaran dari blog ana..insyaAllah

Teguran dan pandangan antum antuma semua amat di alu-alukan dan di dahului dengan ucapan jazakallah hu khairan khatira..

Wallhua’lam..

Published on October 19, 2007 at 8:45 am  Comments (33)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cheekylulu.wordpress.com/guest-book/trackback/

RSS feed for comments on this post.

33 CommentsLeave a comment

  1. comeii comeii comeii😀

  2. Assalamualaiku wbth.. adikku yang comeii..

    Salam ziarah..teruskan menulis, dan mentafsir isi dunia dengan kaca mata Islam.

    Barakallahu fik… Salam sayang. (^_+)

  3. salam ziarah..
    teruskan berdakwah melalui mata pena…

    salam perjuangan..
    min simple-shida…
    http://www.ukhwah.com *-*

  4. teruskan perjuanganmu… we all support u

  5. Salam,aida.. salam ziarah, terima kasih sebab add ana dalam blog aida ni. Blog yang bagus, teruskan usaha dakwah aida.. Apapun, fastabikul khairat! p/s : Wpun ana xcam aida, dan rasanya xpernah jumpa, gud luck ana ucapkan =)

  6. Salam iman dan islam… kita akan diuji dgn apa yg kita cakap, tulis, dan kita buat… dan jika kita lalai, ingatlah akan dtg suatu hari akan ditutup mulut kita dan dibiarkan kaki dan tangan kita menjadi saksi dan bercakap akan segala amal yg kita kerjaka… yakinlah dengan Sunnatullah.. For surely, Allah Azza wa Jalla never neglect u 4 ur existence… gud work.. keep in touch

  7. salam juara
    http://motivasimodalinsanjuara.wordpress.com/

  8. salam aida..akak link page kamu yaa..
    teruskan perjuangan selagi hayat dikandung badan~
    aMin..

    p/s:eit,after buku salju sakinah leh?? tak jumpe la nak beli here..hehe~

  9. asalmualaikum ahlan wahsahlan
    ana dari utm memgucapkan selamat menyambut ramadahan al mubarak .ana berharap anti dapat mendoakan ana berjaya melayari bahtera ramadan ……hajat ana hendak menkhatamkan al-quran….semoga Allah memberi hidayah kepada ana….amin….

  10. Salam ziarah..=)

  11. salam aida…truskan perjuangan n gud luck 4 ur final exam…salam ukhwah fillah dri ana..bittawfiq wan najah fid din,waddunya,walakihirah.Insya Allah…=)

  12. salam…aida…wish you all the best….
    jgn gelabah jwb exam..cool k…
    smg dipermudah…amen…

    salam juang dan salam ukhwah sekencang dakwah

    p/s:krm slm kat nenek pujah ye (‘_’)

  13. salam ziarah..dan salam ukhwah!!!🙂
    wish u all the best!

  14. salam kunjungan…
    terima kasih ye sahabat..
    kaifahal??
    dah habis exam kan??

  15. alhamdulillah sht….
    cuma kesejukan sbb dah nak msk musim sejuk
    erm…lg satu paper…boowat elok2 tau…
    :>

  16. salam…sy da tukar url blog sy..:)

  17. aida kita suka sangat baca tentang kaitan Al-Quran dengan geologi. Sangat best. n lagi satu ada perubahan yang mencantikkan blog. suka sangat ngan ikon yang best tu.

  18. Syabas!.. truskan usaha mengaitkan Al-Quran dengan Geologi…

  19. assalamualaikum wbt aida..:)salam taaruf dr ana..rasenye mcm pnh jmpe..truskn mnulis nti..

  20. salam.. aida umr brape ye..mane tahu kt ni same umr ke..ana slalu jg prgi prog ukm..mgkin pnh jmpe kt ukm .. ha’ah ana kat ipis..=)

  21. owh..aida ni adik la..insyaAllah klu xde pe2 akk pg..21 mac tu akk baru hbis cuti..=).

  22. salam ziarah

  23. salam..

    bagus aida ni, pandai melukis, pandai menulis.. terima kasih atas lukisan animasi yg diberikan pd suatu malam di dwn budiman baru2 ni..akak amat hargai..teruskan perjuangan..semoga Allah memberkati..

  24. Assalamu’alaikum…

    salam perkenalan dari indonesia, berkunjung di blog sahabat memberikan kepuasan tersendiri, mudah2an bisa berbagi ilmu untuk kejayaan islam amin…

  25. slm..rindu3…
    nak jumpe sgt2..doakan maisya ye..
    em..blogmu comey amat..=)

  26. salam..saya org baru dlm dunia blog,jemput melawat walibahza.blogspot.com

  27. nice one.
    keep up the good job.
    pilihan material yg bertepatan.

  28. Salam.. Alhamdulillah.. muncul sebutir permata yg berjuang untuk memartabatkan Islam menerusi ujung jari.. semoga dpt memberi ibrah kpd setiap yg membace..salam syg dri adek nanie comel!!! =)

  29. Salam kak:)

  30. boleh tk saya mendapatkan nama penerbit buku hari2 dlm hidupku sbb saya teringin sgt utk mendapatkan buku itu.jasa saudari saya junjung tinggi

  31. Salam Sabtu.

    WAHAI CikEmpunyaBlog (CEB) yang Prihatin lagi BudiWati.

    KITAB RIYADHUS SOLEHIN. Sirah Berkenaan Para Solehin & Solehah (Di Side-Banner Sebelah Kanan Blog hamba tuh).

    Jikalau BerKeinginan+BerKeperluan untuk Add di Seksyen ‘Wadah Ilmu’ CEB pun bisa aja.

    Download terlebih dahulu, usah gusar (Downloadnya PERCUMA), maklumlah, nama pun “Hak Cipta None-Terpelihara”, kemudian molek di-inputkan di ‘Wadah Ilmu’.

    Sekian sahaja, sekadar secebis perkhabaran.

    Wallahu’alam…

    Salam Bersatu.

  32. salaM perjuangan mata pena~~~
    moga lagi banyak ilmu yang dapat di share~

    yg benar
    adeqmu~

  33. Salam ziarah kak..
    salam eid adha
    rindu nk jupe akk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: