Dynasty Chi

Salam kerinduan buat rakan-rakan batch ke-7 MRSM Langkawi yang diberi nama Dynasty Chi bersesuaian dengan mas’ul(penghulu) kami yang menyerupai orang cina(hehe). Batch kami tidak mempunyai keturunan lain selain melayu Islam. Semoga Allah tetapkan iman kami dan bukanlah Islam pada nama saja.

Di sini ana sertakan klip video batch ana. Klip ini dibuat oleh sahabat ana yang lebih dikenali sebagai matkey(ana jumpa jiran akak enta kat KMJ-Aiqa(hehe))

Klip ini pula ketika majlis ‘chocolate day’. Tengok betul-betul, ada gambar ana=P

dan ini pula gambar homeroom ibnu sina05 bersama cikgu norlia: leena, yasmin, sakinah, wani(wancai), arifah, syikin, atiqah petra, aidaR, atika razak, ulum, arif(borhan), azfar(apai). 

ini pula gambar kelas ana iaitu 5Rubidium bersama cikgu apandi yang mengajar kami matematik: hanin(roommateku!), aidaR, rini, anis(roommateku jua!), haniff, hadri, nabila(nell), syuhada(syude), ummul, ain(X-roommate), hidayah rasyid(dayah), zafirah(zaf), zulzahran(shaver), aslam, hidayah yusof(dayah), azi, leena(homeroommate), yusanita(yus), fadhilah(fad), atiqah petra(homeroommate), ammar(tok imam kite=P), fadhli.

ini bersama sahabat-sahabat dan ustaz romli(sudah berpindah ke MRSM Merbok): naemah, raihana(mentorku untuk ‘chocolate day’), najihah(g-ha), hamidah(midah), izyan liyana(EG), atiqah(Q), syazana, ulum&atikah&yasmin(homeroommate), aidaR. Tiada dalam gambar: sakinah & nusaibah. 

Published in: on November 8, 2007 at 1:16 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://cheekylulu.wordpress.com/2007/11/08/dynasty-chi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: